5 θεωρίες για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones που θα μπορούσαν να βγουν αληθινές - iefimerida.gr

5 θεωρίες για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones που θα μπορούσαν να βγουν αληθινές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έβδομη σεζόν του Game of Thrones έχει σχεδόν κλείσει έναν μήνα από τότε που τελείωσε και όπως ήταν αναμενόμενο, οι θεωρίες για το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί όταν η σειρά επιστρέψει ξεκίνησαν περίπου τρία λεπτά μετά την τελευταία σκηνή του φινάλε και κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Μερικές από αυτές ακούγονται αδύνατον να πραγματοποιηθούν όμως υπάρχουν κάποιες άλλες που βασίζονται σε στοιχεία που έχουμε ήδη συναντήσει κατά την διάρκεια της αφήγησης και θα μπορούσαν να βγουν αληθινές.

1. O Jaime θα σκοτώσει την Cersei
Οι οπαδοί της σειράς βασίζουν την συγκεκριμένη θεωρία στην προφητεία του Valonqar και πιστεύουν πως είναι στο πεπρωμένο του Jaime να σκοτώσει την αδερφή/ερωμένη του για να την σταματήσει όπως σταμάτησε και τον Mad King πριν κάψει ολόκληρη την πόλη. Στην μυθολογία της σειράς, η Cersei λαμβάνει μία προφητεία ως νεαρή κοπέλα σύμφωνα με την οποία θα παντρευτεί τον βασιλιά, θα κάνει τρία παιδιά και θα τα δει να πεθαίνουν. Στα βιβλία η προφητεία συνεχίζεται και προβλέπει πως η Cersei θα πεθάνει από τα χέρια του Valonqar που ως λέξη σημαίνει "μικρός αδερφός". Προφανώς είναι πιθανόν η Cersei να βρει τον θάνατο από τα χέρια του Tyrion όμως και ο Jaime γεννήθηκε λίγα λεπτά μετά από εκείνη και θα ταίριαζε στην πορεία του ως χαρακτήρας να είναι εκείνος που θα παίξει τον ρόλο του εκτελεστή.

5 θεωρίες για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones που θα μπορούσαν να βγουν αληθινές στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Games of Thrones
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ