Πιθανή είναι μια νέα αναβολή της συνεδρίασης του ΚΑΣ για το Ελληνικό - iefimerida.gr

Πιθανή είναι μια νέα αναβολή της συνεδρίασης του ΚΑΣ για το Ελληνικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προς νέα αναβολή της ετυμηγορίας του για το Ελληνικό φαίνεται να οδεύει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο απειλώντας να εκτροχιάσει όλη την επένδυση.

Σύμφωνα με την Καθημερινή η γενική γραμματέας του υπουργείου Μ. Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, που προΐσταται εκ της θέσεως της του ΚΑΣ και διαθέτει ανάλογη επιρροή εισηγήθηκε πριν από λίγο την αναβολή της συζήτησης που είναι προγραμματισμένη για σήμερα και ξεκίνησε στις τέσσερεις η ώρα το απόγευμα. Όμως δεν συμφωνούν όλα τα μέλη με την πρόταση αυτή.

Σημειώνεται πως είναι η τρίτη συνεδρίαση για το ζήτημα με την πρώτη να έχει διακοπεί και την δεύτερη να έχει αναβληθεί εξαιτίας της κρισιμότητας του ζητήματος και τις ενδείξεις πως υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να χαρακτηριστεί μεγάλο μέρος της έκτασης του πρώην αεροδρομίου ως αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ελληνικό ΚΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ