Το 48% των Ελλήνων λέει «ναι» στη χρεοκοπία - iefimerida.gr

Το 48% των Ελλήνων λέει «ναι» στη χρεοκοπία

Το 48% των Ελλήνων λέει «ναι» στη χρεοκοπία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας στους δύο Έλληνες λέει «ναι» στην χρεοκοπία, πάνω από το 60% των Ελλήνων ζητά άμεσα εκλογές, ενώ αποτυπώνεται και πάλι το προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της RASS για την εφημερίδα Το Παρόν.

Συγκεκριμένα το 48,1% των Ελλήνων λέει ναι στη χρεοκοπία, το 38% λέει «όχι», ενώ το 61,5% ζητά αμέσως εκλογές, σύμφωνα με την έρευνα της RASS.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με μεγάλη διαφορά με ποσοστό 21,4%, ενώ το ΠΑΣΟΚ συντρίβεται και είναι στη συγκεκριμένη έρευνα τέταρτο κόμμα με 8,7% έναντι 14,8% που είχε στην προηγούμενη.

Δεύτερο κόμμα είναι πλέον η Δημοκρατική Αριστερά με ποσοστό 13,7% έναντι 6,2% που είχε στην προηγούμενη έρευνα.

Τρίτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,8% έναντι 5,9% που είχε στην προηγούμενη έρευνα, το ΚΚΕ λαμβάνει 7,1% έναντι 8,5% και ακολουθούν οι Οικολόγοι με 4,2%, ο ΛΑΟΣ με 3,9%, η ΔΗΣΥ με 2,9%, η Χρυσή Αυγή με 2,8% και το Άρμα Πολιτών με το 1,2%.

Το 3,7% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν άλλο κόμμα ενώ το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου βρίσκεται στο 20%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ