Δικαστική απόφαση κατά του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Δικαστική απόφαση κατά του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα εμπόδια για το γήπεδο που θέλει να κατασκευάσει η ΑΕΚ.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δέχθηκε την προσφυγή που είχαν κάνει συγκεκριμένα μέλη της Ερασιτεχνικής κατά της εγκυρότητας της Γενικής Συνέλευσης της ΑΕΚ, με την οποία έγινε η παραχώρηση του οικοπέδου στην «Δικέφαλός 1924».

Πιο συγκεκριμένα, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με απόφασή του στις 20 Σεπτεμβρίου έκανε δεκτή στο σύνολό της την αγωγή και την πρόσθετη παρέμβαση που κατέθεσαν μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, απέρριψε τις πρόσθετες παρεμβάσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ και της «Δικέφαλος 1924» και έκρινε ως «ανυπόστατη» την απόφαση της γενικής συνέλευσης του σωματείου στις 3 Φεβρουαρίου 2015.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια η ΑΕΚ, δεν δημιουργεί ανησυχία για την εξέλιξη της προσπάθειάς της για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς».

Ετσι, διαβεβαιώνει η ΑΕΚ ότι οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου μπορούν να συνεχιστούν κανονικά το επόμενο διάστημα, ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν προκαλεί καμία άμεση εφαρμογή μέχρι η υπόθεση να τελεσιδικήσει, ότι η άδεια κατασκευής που έχει εκδοθεί βρίσκεται σε ισχύ και δεν μπορεί να προσβληθεί μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση), ότι η απόφαση του δικαστηρίου χαρακτηρίζει την ΓΣ «ανυπόστατη» για τυπικούς λόγους (όπως π.χ. ότι η πρόσκληση των μελών δεν έγινε με τον προβλεπόμενο τρόπο).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ γήπεδο έργα Νέα Φιλαδέλφεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ