Ρώσος μπλόγκερ αυτοκτόνησε live βάζοντας το δηλητηριώδες φίδι του να τον δαγκώσει [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ρώσος μπλόγκερ αυτοκτόνησε live βάζοντας το δηλητηριώδες φίδι του να τον δαγκώσει [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον θάνατό του μέσω του Διαδικτύου αναμέτωσε ζωντανά ένας ειδικός στα φίδια, αφού προηγουμένως έβαλε μια μαύρη μάμπα, ένα από τα πλέον δηλητηριώδη φίδια της Αφρικής, να τον δαγκώσει στο χέρι!

Ο Αρσλάν Βαλέεφ ήταν συντετριμμένος μετά τη διάλυση του γάμου του και παρακάλεσε τους έντρομους θεατές να τηλεφωνήσουν στην πρώην γυναίκα του. Μπροστά στα μάτια τους άρχισε να καταρρέει, η αναπνοή του έγινε πιο γοργή, τα μάτια του γύριζαν και τα μέλη του άρχισαν να παγώνουν από το θανατηφόρο δηλητήριο.

Ο Αρσλάν κι η γυναίκα του Κάτια Πιατίζκινα είχαν αποκτήσει φήμη μέσω των καναλιών για φίδια και γάτες που είχαν ανοίξει στο YouTube και είχαν εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους.

Στη ζωντανή αναμετάδοση δεν προβλήθηκε η στιγμή που τον δάγκωσε το φίδι, ούτε ο θάνατός του, αλλά ο Ρώσος μπλόγκερ και πρώην υπάλληλος ζωολογικού κήπου έδειξε στην κάμερα τα σημάδια από το δήγμα στο χέρι του. Στο τέλος σηκώθηκε από το κάθισμά του και κατέρρευσε. Λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Πηγές από το περιβάλλον του λένε ότι ο Αρσλάν είχε κατηγορήσει τη γυναίκα του ότι τον απάτησε, ενώ πληροφορίες λένε ότι την έδειρε με αποτέλεσμα η Κάτια να πάθει διάσειση.

Την περασμένη εβδομάδα ο 31χρονος ζήτησε δημοσίως συγνώμη από την Κάτια, αλλά εκείνη είχε ήδη πάρει διαζύγιο κι είχε αρχίσει μια νέα σχέση.

Ρώσος μπλόγκερ αυτοκτόνησε live βάζοντας το δηλητηριώδες φίδι του να τον δαγκώσει [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0

To ζευγάρι σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές

Στη σοκαριστική αναμετάδοση είπε: «Γεια σας. Ήρθε η ώρα να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω.»

Μετά σηκώθηκε, απομακρύνθηκε από την κάμερα κι ακούστηκε ένα «ωχ», καθώς τον δάγκωνε η μαύρη μάμπα. Επέστρεψε και είπε στους θεατές: «Αν είναι να πεθάνω, θα πεθάνω.»

Ρώσος μπλόγκερ αυτοκτόνησε live βάζοντας το δηλητηριώδες φίδι του να τον δαγκώσει [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Κι ενώ άρχιζε να καταρρέει, τους ενημέρωσε ότι άφησε ένα μήνυμα στο κινητό του για την Κάτια. Έδειξε το αίμα και τα σημάδια από το δήγμα του φιδιού στο χέρι του και είπε: «Πείτε στην Κάτια ότι την αγάπησα πολύ.»

Ρώσος μπλόγκερ αυτοκτόνησε live βάζοντας το δηλητηριώδες φίδι του να τον δαγκώσει [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Μετά διάβασε τον αριθμό του κινητού της πρώην γυναίκας του.

«Αυτό είναι το νούμερο της Κάτια, αν κάποιος μπορέσει να την καλέσει, ας έλθει, αν έχει χρόνο, να με δει. Θα χαιρόμουν. Για να πω την αλήθεια, πεθαίνω ήδη. Αντίο. Θα χαιρόμουν να δω την Κάτια. Να πάρει, τρέμω...»

Κάποιοι θεατές ειδοποίησαν το Κέντρο Άμεσης Βοήθειας. Λίγο αργότερα έφθασε ασθενοφόρο και τον μετέφερε σε νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά...

Ρώσος μπλόγκερ αυτοκτόνησε live βάζοντας το δηλητηριώδες φίδι του να τον δαγκώσει [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 3
Ρώσος μπλόγκερ αυτοκτόνησε live βάζοντας το δηλητηριώδες φίδι του να τον δαγκώσει [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 4
Ρώσος μπλόγκερ αυτοκτόνησε live βάζοντας το δηλητηριώδες φίδι του να τον δαγκώσει [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 5
Ρώσος μπλόγκερ αυτοκτόνησε live βάζοντας το δηλητηριώδες φίδι του να τον δαγκώσει [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ