Η Φώφη το ξεκόβει: Η συζήτηση για την εξ αποστάσεως ψήφο έχει κλείσει - iefimerida.gr

Η Φώφη το ξεκόβει: Η συζήτηση για την εξ αποστάσεως ψήφο έχει κλείσει

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συζήτηση για τα διαδικαστικά έχει κλείσει, διαμηνύει το ΠΑΣΟΚ.

«Δεν έχει νόημα η ανακύκλωση της συζήτησης, η οποία έχει γίνει διεξοδικά για τα διαδικαστικά ζητήματα. Το ταχύτερο δυνατόν θα πρέπει όλοι μαζί να προχωρήσουμε στα θέματα ουσίας. Είναι η ώρα της πολιτικής» επισήμαναν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων κύκλοι της Χαριλάου τρικούπη.

Ειδικότερα, για το θέμα της εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, για το οποίο παραμένουν οι διαφωνίες, οι ίδιοι κύκλοι τόνισαν:

«Υπενθυμίζουμε για τελευταία φορά ότι μετά την άρνηση των τριών μεγάλων ελληνικών εταιρειών να διασφαλίσουν το αδιάβλητο και την αξιοπιστία της ψηφοφορίας το θέμα έχει κλείσει».

Η ίδια η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε αναφερόμενη στην Κεντροαριστερά: «Κανένα διαδικαστικό ζήτημα δεν πρόκειται ν’ ανακόψει τη δυναμική που υπάρχει. Η απήχηση που έχει αυτή τη στιγμή το εγχείρημα δεν επιτρέπει σε κανέναν να κάνει ούτε δεύτερες σκέψεις ούτε να συνεχίσει την εσωστρέφεια Πρέπει να τελειώνουμε με αυτά. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει η Επιτροπή να έχει ολοκληρώσει τις αποφάσεις της, να τελειώνουμε με τη συζήτηση αυτή και να έρθει στο προσκήνιο η πολιτική».

Τόνισε δε πως «αν πρωταγωνιστήσουμε ξανά θα μπορούμε να εφαρμόσουμε το σχέδιο της εξόδου από την κρίση». Μάλιστα σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε την αυτοκριτική του αν αντιθέσει με την ΝΔ. «O κ. Μητσοτάκης δεν έχει πει λέξη για τις ευθύνες της ΝΔ. Εμείς έχουμε φτάσει στο αυτομαστίγωμα. Κάναμε κάθαρση» είπε με έμφαση.

Σημείωσε δε ότι «κρατάμε τα θετικά της μέχρι τώρα διαδρομής και πάμε μπροστά». Διευκρίνισε δε ότι «έχουμε μια αγκαλιά και ένα χέρι απλωμένο, αλλά όχι γι’ αυτούς που βρήκαν στασίδι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Καυτηριάζοντας τη στάση του πρωθυπουργού ως προς τον Πάνο Καμμένο η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο «κ. Τσίπρας έγινε προστάτης του κ. Καμμένου στη Βουλή» είπε εξηγώντας πως «χωρίς τον συγκυβερνήτη του δεν υπάρχει στην εξουσία» και πρόσθεσε: «Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα ο κ. Κουρουμπλής θα είχε παραιτηθεί ή θα τον είχε διώξει ο πρωθυπουργός».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη προσμονή προσέλκυσης επενδύσεων.«Περιμένετε εσείς να δούμε καμιά επένδυση στην Ελλάδα όταν ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού λέει στα τσακίδια;» ανέφερε για τον κ. Καρανίκα. «Αν δεν ταίριαζε με την φιλοσοφία του θα τον είχε διώξει».

Σύμφωνα με την επικεφαλής της ΔΗΣΥ, η πολιτική του κ Τσίπρα είναι ότι διώχνει κάθε επένδυση που πάει να γίνει στον τόπο, διερωτώμενη πώς θα επιτευχθούν οι στόχοι για τα πρωτογενή πλεονάσματα χωρίς επενδύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ