Αμάλ Κλούνεϊ: Πώς τo κορίτσι από τη Βηρυτό που τρώει πάντα μισή μερίδα έγινε η σύγχρονη Τζάκι Κένεντι - iefimerida.gr

Αμάλ Κλούνεϊ: Πώς τo κορίτσι από τη Βηρυτό που τρώει πάντα μισή μερίδα έγινε η σύγχρονη Τζάκι Κένεντι

Getty Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι κομψή, εξαιρετικά ταλαντούχα δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με ένα εκπληκτικό βιογραφικό σημείωμα, που καταφέρνει να προκαλεί πανικό σε κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Είναι μεγάλη υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παρόλο που η ίδια ζει μια πολυτελή ζωή. Λατρεύει τα φορέματα διάσημων σχεδιαστών, παραδίδει εξαιρετικές ομιλίες, έχει μια αβίαστη χάρη και μια αυτοπεποίθηση που αντλεί το είδος της προσοχής που σπάνια συναντά κανείς στους δικηγόρους.

Ο λόγος για την Αμάλ Κλούνεϊ.

Η 38χρονη δικηγόρος είναι η σύζυγος του πιο περιζήτητου, μέχρι πρότινος, γαμπρού στον κόσμο, Τζορτζ Κλούνεϊ. Η Αμάλ Κλούνεϊ έχοντας ασκήσει το δίκαιο για περισσότερα από 15 χρόνια και με μια λατρεία για την υψηλή ραπτική, αποδεικνύει πως έχει τα κότσια και το μυαλό για να αλλάξει τον κόσμο και να τον κάνει, έστω και λίγο, καλύτερο. Μεγάλωσε με όνειρα για το μέλλον της.

Ηταν μόλις δύο ετών το 1980, όταν η οικογένειά της έφυγε από τη Βηρυτό για να ξεφύγει από τον εμφύλιο πόλεμο, επιλέγοντας μιας σταθερή ζωή στο Buckinghamshire του Λονδίνου....

Διαβάστε γιατί η Αμάλ Κλούνεϊ θεωρείται η σύγχρονη Τζάκι Κένεντι στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμάλ Κλούνεϊ Τζάκι Κένεντι στιλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ