Η λίστα σούπερ μάρκετ Ινδής στον άντρα της που έγινε viral! [εικόνα] - iefimerida.gr

Η λίστα σούπερ μάρκετ Ινδής στον άντρα της που έγινε viral! [εικόνα]

Η ιδιαίτερη λίστα της Ινδής. Πηγή φωτό: Twitter/@eralondhe
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Viral έχει γίνει στα social media η λίστα για το σούπερ μάρκετ μιας γυναίκας από την Ινδία που είδε και απόειδε με αυτά που της αγόραζε ο άνδρας της και αποφάσισε να τον... βοηθήσει λίγο.


Η 29χρονη ειδικός πληροφορικής Έρα Γκολγουόκερ μίλησε στο BBC και εξήγησε πως έφτιαξε αυτή τη λίστα για να «λύσει ένα εβδομαδιαίο πρόβλημα».

«Αφότου παντρευτήκαμε με τον Γκουαράβ πριν από τρία χρόνια, αποφασίσαμε να χωρίσουμε τις δουλειές του σπιτιού» λέει, «ο Γκουαράβ ήταν πολύ δεκτικός και μάλιστα ήθελε να μάθει να μαγειρεύει (κάτι που δεν κάνουν πολλοί άνδρες στην Ινδία). Αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα που δεν γνώριζα τότε – δεν είχε καμία απολύτως εμπειρία με οτιδήποτε σχετίζεται με το μαγείρεμα».

«Όταν τον έστειλα για πρώτη φορά να αγοράσει λαχανικά, ήταν μια επική αποτυχία και τότε μαλώσαμε. Ούτε η δεύτερη φορά όμως πήγε καλύτερα, αλλά ούτε και η τρίτη».

This is the task I gave to my hubby last weekend!! Even U guys shud follow this list for happy customers #bigbasket #grofers #reliancefresh pic.twitter.com/cGkPuRAvE9


Η Έρα λέει πως οι μανάβηδες κατάλαβαν σύντομα την αφέλεια του συζύγου της και άρχισαν να του πουλούν αλλοιωμένα προϊόντα, με αποτέλεσμα να εντείνονται οι καβγάδες του ζευγαριού κάθε φορά που ο σύζυγός της πήγαινε στο σούπερ μάρκετ.

«Μου έστελνε φωτογραφίες στο Whatsapp για να εγκρίνω τα πράγματα που αγόραζε, οπότε έπρεπε να βρω μια λύση» δήλωσε η Έρα.

Έτσι αποφάσισε να φτιάξει μια σχολαστική λίστα με λεπτομερή σχέδια κάθε αντικειμένου, ώστε να εξαλείψει οποιαδήποτε πιθανή σύγχυση. Εξηγεί μάλιστα πώς να επιλέγει τα σωστά λαχανικά, φτιάχνοντας σχέδια του τι εννοεί όταν λέει μια μεσαίου μεγέθους πατάτα ενώ του υπογραμμίζει πως δεν πρέπει να αγοράσει σπανάκι που να έχει τρύπες στα φύλλα του.

Η λίστα είχε αποτέλεσμα. Ο Γκουαράβ επέστρεψε στο σπίτι με τα σωστά λαχανικά και οι διαφωνίες του ζευγαριού σταμάτησαν. Τότε ήταν που η Έρα αποφάσισε να μοιραστεί τη λίστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κοιτάζοντας τις αντιδράσεις στα social media, παρατήρησα ότι οι περισσότερες παντρεμένες γυναίκες παγκοσμίως μπορούν να ταυτιστούν με εμένα» λέει η Έρα. «Ακόμη και τα παιδιά μπορούν να βοηθηθούν από την λίστα όταν οι μητέρες τους τους λένε να πάνε και να πάρουν κάτι από το σούπερ μάρκετ».

Προσθέτει πως οι ακόμη και οι άνδρες αντέδρασαν με γέλιο όταν είδαν την λίστα στα social media, αν και μερικοί την βρήκαν λίγο τραβηγμένη. Αλλά είναι πρόθυμη να επισημάνει πως ξέρει ότι όλοι οι άνδρες δεν χρειάζονται μια τέτοια λίστα.

«Εμάς πάντως μας βοήθησε» τονίζει.

Τι σκέφτεται όμως για τη λίστα ο σύζυγός της, ο 31χρονος Γκουαράβ, διευθυντής στην εταιρεία BuyTestSeries, στη δυτική ινδική πόλη Πουνέ;

«Μείωσε τις διαφωνίες μας, αυτό είναι σίγουρο. Τώρα αν έχω κάνει κάτι λάθος, έχω την απόδειξη πως δεν ήταν στις οδηγίες της και δεν μπορεί να το αρνηθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία λίστα σούπερ μάρκετ viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ