Φρίκη στο Γαλάτσι: Ληστές μαχαίρωσαν και χτύπησαν 90χρονο για 5 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Φρίκη στο Γαλάτσι: Ληστές μαχαίρωσαν και χτύπησαν 90χρονο για 5 ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί η υπόθεση ξυλοδαρμού ενός ηλικιωμένου από δύο ληστές οι οποίοι εισέβαλαν στο διαμέρισμά του στο Γαλάτσι για να τον ληστέψουν.

Η εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» παρουσίασε μάλιστα φωτογραφίες του 90χρονου άντρα με μώλωπες, μελανιές και τραύματα από μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες εισέβαλαν στο ισόγειο διαμέρισμα του ηλικιωμένου από τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και αφού ο ένας τον ακινητοποίησε το κρεβάτι και έκλεισε το στόμα, άρχισε να τον χτυπά με μανία προκειμένου να τους αποκαλύψει που έκρυβε τα χρήματά του. Την ίδια στιγμή ο δεύτερος ληστής έψαχνε το διαμέρισμα για να βρει χρήματα.

Φρίκη στο Γαλάτσι: Ληστές μαχαίρωσαν και χτύπησαν 90χρονο για 5 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αργότερα οι δράστες έδεσαν τον ηλικιωμένο σε καρέκλα και τον απειλούσαν με σουγιά. Όταν μάλιστα συνέχισε να τους λέει ότι δεν έχει χρήματα, παρά μόνο πέντε ευρώ ο ένας από τους ληστές δεν δίστασε να τον τραυματίσει με τον σουγιά.

Φρίκη στο Γαλάτσι: Ληστές μαχαίρωσαν και χτύπησαν 90χρονο για 5 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι σε άσχημη κατάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καλλιθέα ηλικιωμένος ληστές σουγιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ