Φριχτό τροχαίο δυστύχημα: Απανθρακώθηκε οδηγός στο Αντίρριο - iefimerida.gr

Φριχτό τροχαίο δυστύχημα: Απανθρακώθηκε οδηγός στο Αντίρριο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό δυστύχημα με θύμα έναν οδηγό φορτηγού συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή της Μακύνειας, κοντά στο Αντίρριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε το θύμα, εξετράπη, για άγνωστους ακόμα λόγους, από την πορεία του στο 3ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε σε δέντρα, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες.

Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν το όχημα να καίγεται, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική κι έπειτα από λίγη ώρα πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο, ανέσυραν τον απανθρακωμένο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του θύματος, ενώ προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διεξάγει το τμήμα Τροχαίας Ναυπακτίας.

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δυστύχημα Αντίρριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ