Συνελήφθη μπασκετμπολίστας που παίζει στην ελληνική Α2 για πλαστά χαρτονομίσματα - iefimerida.gr

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας που παίζει στην ελληνική Α2 για πλαστά χαρτονομίσματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπλεξίματα με την ελληνική δικαιοσύνη έχει ο Ντοβίντας Ρεντίκας που πέρυσι έπαιξε στον Αρκαδικό και φέτος πήρε μεταγραφή στον Ερμή Αγιάς.

Ο 25χρονος Λιθουανός γκαρντ συνελήφθη, όπως γράφει ο συμπατριώτης του ρεπόρτερ, Ντονάτας Ουρμπόνας, καθώς φέρεται να είχε στην κατοχή του πλαστά χαρτονομίσματα.

D. Redikas was arrested in Greece with fake €. His lawyer (LTU) was unpleasantly surprised because Redikas has trial on Friday in Vilnius

Ο ίδιος αναφέρει πως η σύλληψη αφορά σε ένα γνωστό του, τον οποίο ο Ρεντίκας φιλοξενούσε και ήταν αυτός που είχε στην κατοχή του τα πλαστά χρήματα. Ως εκ τούτου, ο Λιθουανός παίκτης προσήχθη σε αστυνομικό τμήμα για προανάκριση. Ομως ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ.

Αρχές του καλοκαιριού ο Ρεντίκας σύμφωνα με δημοσίευμα του σάιτ 15min.lt κινδύνευε μέχρι και με 8ετή κάθειρξη για συστηματική κλοπή της πρώην συντρόφου του. Η Αστος Βαλεντάιτες, μοντέλο και τηλεπερσόνα στην πατρίδα της, κατηγορεί τον πρώην παίκτη του Αρκαδικού ότι την έκλεβε συστηματικά από το 2014 έως και το καλοκαίρι του 2016, αποσπώντας της ως επί τω πλείστον χρυσαφικά αξίας. Η υπόθεση έχει οδηγηθεί στο δικαστήριο και όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Ρέντικας έχει παραδεχτεί μέρος των κατηγοριών που του απαγγέλθηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ