Ο πατέρας της Κάιλι Τζένερ επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη -Περιμένει κοριτσάκι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πατέρας της Κάιλι Τζένερ επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη -Περιμένει κοριτσάκι [εικόνες]

Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Καρντάσιαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εικασίες σχετικά με την εγκυμοσύνη της Κάιλι Τζένερ δίνουν και παίρνουν και τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν τις κινήσεις της αλλά και τις αναρτήσεις της για σημάδια που να πιστοποιούν το γεγονός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, που επικαλείται πηγές κοντά στην οικογένεια, η Κάιλι Τζένερ και ο Τρέιβις Σκοτ περιμένουν κοριτσάκι.

Χθεσινό δημοσίευμα της Sun ανέφερε πως η μικρότερη κόρη της οικογένειας Καρντάσιαν είναι έγκυος και την είδηση επιβεβαιώνει εκπρόσωπος της Κέιτλιν Τζένερ (πρώην Μπρους, πατέρας της Κάιλι), λέγοντας πως η Κάιλι της μίλησε για την εγκυμοσύνη «πριν από λίγο καιρό».

Η 20χρονη Κάιλι Τζένερ είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον εδώ και 5 μήνες σύντροφό της Τράβις Σκοτ και το είπε στον πατέρα της σχεδόν αμέσως, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun. Η ιστοσελίδα ισχυρίζεται πως ένας εκπρόσωπος της Κέιτλιν επιβεβαίωσε πως η μικρή Καρντάσιαν είπε τα νέα στον πατέρα της «εδώ και καιρό». Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το έμαθε πριν από καιρό».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις Σεπ 25, 2017, 1:13μμ PDT


Η φερόμενη δήλωση έγινε λίγες ώρες αφότου η Κρις Τζένερ είπε στον παρουσιαστή Ράιαν Σίκρετ πως η Κάιλι δεν σχολιάζει τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης.

Πώς όμως πήρε τα νέα η Κέιτλιν Τζένερ; Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Hollywood Reporter, ανησυχεί για την Κάιλι. «Η Κέιτλιν είναι πραγματικά σοκαρισμένη και απογοητευμένη που έμαθε για την εγκυμοσύνη της Κάιλι», δήλωσε μια πηγή κοντά στην Κέιτλιν. «Πιστεύει πως η Κάιλι είναι πολύ μικρή για να έχει μωρό και θα έπρεπε να περιμένει μέχρι να κάνει μια μακροχρόνια σχέση».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις Σεπ 24, 2017, 12:13μμ PDT

Και συνεχίζει: «Προφανώς, η Κάιλι έχει αρκετά χρήματα για να μεγαλώσει το μωρό, αλλά η Κέιτλιν πιστεύει πως ένα μωρό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή της. Θα ήθελε να περιμένει η κόρη της μέχρι τα 30, αλλά η Κάιλι πάντα ήθελε να γίνει μαμά σε νεαρή ηλικία και είναι τρελά ερωτευμένη με τον Τράβις, οπότε δεν ήθελε να περιμένει άλλο. Η μητέρα της ανησυχεί πως το ζευγάρι δεν γνωρίζεται πολύ καλά και πως ένα μωρό θα ασκήσει μεγάλη πίεση στη σχέση της, αν και η Κάιλι πιστεύει ακριβώς το αντίθετο – θεωρεί πως θα είναι με τον Τράβις για πάντα».

Να σημειωθεί πως ολόκληρη η οικογένεια Καρντάσιαν δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ακόμη τα δημοσιεύματα για την εγκυμοσύνη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις Σεπ 24, 2017, 11:42πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ