Ο γιος της Μαντόνα έχει γενέθλια και το γιορτάζει χορεύοντας το «Holiday» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο γιος της Μαντόνα έχει γενέθλια και το γιορτάζει χορεύοντας το «Holiday» [βίντεο]

Η Μαντόνα με τα παιδιά της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υιοθετημένος γιος της Μαντόνα, Ντέιβιντ, έχει γενέθλια και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο. Χορεύει και τραγουδάει το «Holiday», ενώ η μητέρα του τον βιντεοσκοπεί!

Ο Ντέιβιντ Μπάντα Μουέιλ Τσικόνε Ρίτσι, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έγινε την Κυριακή 12 χρονών και η Μαντόνα αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της μερικές φωτογραφίες από τότε που ο γιος της ήταν μωρό, λίγο μετά που τον υιοθέτησε από το Μαλάουι το 2006.

«Χαρούμενα γενέθλια στο όμορφο, μικρό μου αγόρι! Μακάρι να μπορούσα ακόμη να σε κουβαλήσω έτσι!», έγραψε στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας που πόσταρε στο προφίλ της στο Instagram.

Η Μαντόνα δημοσίευσε επίσης και ένα βίντεο του γιου της μέσα από το αυτοκίνητο, όπου ο ίδιος φαίνεται να τραγουδά με πάθος την επιτυχία της μητέρας του «Holiday», που είχε κυκλοφορήσει το 1983.

Δείτε το βίντεο όπου ο γιος της Μαντόνα χορεύει και τραγουδάει το «Holiday» στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντόνα γιος χορός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ