Σε μια κλωστή το μέλλον του Καπίνο στον Ολυμπιακό – Μετά τον υποβιβασμό του στην Κ20 - iefimerida.gr

Σε μια κλωστή το μέλλον του Καπίνο στον Ολυμπιακό – Μετά τον υποβιβασμό του στην Κ20

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στέφανος Καπίνο δεν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Γιουβέντους, στη 2η αγωνιστική του Champions League και το μέλλον του φαντάζει πλέον αβέβαιο στους ερυθρόλευκους.

Χωρίς να έχουν δοθεί διευκρινίσεις από τον επίσημο Ολυμπιακό, ο Στέφανος Καπίνο υποβιβάστηκε στην δεύτερη ομάδα μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ωστόσο τη Δευτέρα και ενώ όλοι οι παίκτες της ομάδας ακολούθησαν είτε το χαλάρωμα είτε το κανονικό πρόγραμμα, ο Καπίνο δεν προπονήθηκε ούτε με την Κ20.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ο ερχομός του Τάκη Λεμονή ίσως αποδειχθεί καταλυτικός παράγοντας για την αλλαγή κλίματος στο πρόσωπο του Έλληνα τερματοφύλακα όμως αυτό δεν μπορεί να το πει κανείς με βεβαιότητα.

Αλλωστε ο υποβιβασμός του φαίνεται να αποτελεί απόφαση της διοίκησης, κάτι που κάνει ακόμη πιο αβέβαιο το μέλλον του.

Ισως μια πιο ξεκάθαρη εικόνα να δημιουργηθεί όταν θα έρθει η ώρα του επόμενου παιχνιδιού για το πρωτάθλημα κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Λεμονή να έχει προλάβει ουσιαστικά να δουλέψει την ομάδα λίγες μέρες οπότε και θα έχει καλύτερη εικόνα για το αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παίκτη ή όχι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ