Γιατί ο Ντέιβιντ Μπόουι έφτασε σε σημείο να κρύβεται για να αποφύγει τον Ρότζερ Μουρ - iefimerida.gr

Γιατί ο Ντέιβιντ Μπόουι έφτασε σε σημείο να κρύβεται για να αποφύγει τον Ρότζερ Μουρ

Ο Ντέιβιντ Μπόουι πάνω στη σκηνή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγνωστες πτυχές της φιλίας μεταξύ του Ρότζερ Μουρ και του Ντέιβιντ Μπόουι έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μια φιλία που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του '70 στην Ελβετία και έληξε άδοξα.

Ο διάσημος μουσικός και ο θρυλικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Τζέιμς Μποντ είχαν μια σύντομη φιλία που τελείωσε κάπως απρόσμενα με αρκετή δόση αμηχανίας.

Την ιστορία αυτή αποκάλυψε ο χολιγουντιανός σεναριογράφος Χάνιφ Κουρέσι, ο οποίος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη μεταξύ τους και πως κατέληξε ο Ντέιβιντ Μπόουι να κρύβεται κάτω από το τραπέζι του σπιτιού του για να αποφύγει τον Ρότζερ Μουρ.

Ο συγγραφέας Ντύλαν Τζόουνς, όμως, ήταν εκείνος που συμπεριέλαβε την ιστορία του Χάνιφ Κουρέσι στο νέο του βιογραφικό βιβλίο με τίτλο «David Bowie: A Life», σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «ένας από τους πιο περίεργους ανθρώπους που βρέθηκαν ποτέ στον δρόμο του Μπόουι ήταν ο Ρότζερ Μουρ».

Διαβάστε τι συνέβη και έληξε άδοξα η φιλία του Ρότζερ Μουρ με τον Ντέιβιντ Μπόουι στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Μπόουι Ρότζερ Μουρ φιλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ