Παλαιστίνιος σκότωσε τρεις Ισραηλινούς έξω από την Ιερουσαλήμ [βίντεο] - iefimerida.gr

Παλαιστίνιος σκότωσε τρεις Ισραηλινούς έξω από την Ιερουσαλήμ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις Ισραηλινοί σκοτώθηκαν σε ένοπλη επίθεση που πραγματοποίησε Παλαιστίνιος σε οικισμό έξω από την Ιερουσαλήμ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης πλησίασε την πύλη Har Adar τη στιγμή που οι άντρες ασφαλείας άνοιγαν τις πύλες για τους Παλαιστίνιους εργάτες με άδεια εισόδου και προσποιήθηκε και ο ίδιος τον εργάτη.

Ο άντρας έγινε αντιληπτός από τις αρχές ωστόσο πρόλαβε να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα να σκοτώσει τρεις και να τραυματίσει σοβαρά έναν. Όπως ανακοινώθηκε αργότερα ο δράστης στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και υπέκυψε στα τραύματά του.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής επίθεσης.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από δυνάμεις ασφαλείας προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι δεν θα πραγματοποιηθεί κάποια άλλη επίθεση.

Το τελευταίο αυτό περιστατικό, στον οικισμό βορειοδυτικά της Ιερουσαλήμ που βρίσκεται κοντά σε αρκετά παλαιστινιακά χωριά, έρχεται σχεδόν δύο χρόνια μετά το ξέσπασμα ενός κύματος αναταραχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιερουσαλήμ Παλαιστίνιος επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ