«Του μιλάω και δεν με ακούει» -Γιατί οι άνδρες δεν μας δίνουν σημασία όταν τους μιλάμε - iefimerida.gr

«Του μιλάω και δεν με ακούει» -Γιατί οι άνδρες δεν μας δίνουν σημασία όταν τους μιλάμε

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αληθεύει ότι οι άντρες δεν ακούνε τις γυναίκες τους, ή είναι απλώς ακόμη ένα γυναικείο παράπονο; Οι ειδικοί εξηγούν τους λόγους που οι άντρες δεν μας ακούν όσο θα θέλαμε!

Πόσες φορές δεν σας έχει συμβεί όταν είστε με τον σύντροφό σας να του μιλάτε και να μην σας δίνει σημασία. Να νιώθετε λες και μιλάτε στον τοίχο! Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Το κάνουν επίτηδες για να μας σπάσουν τα νεύρα ή μήπως κάτι δεν κάνουμε σωστά;

Θα αφήσουμε στην άκρη τους άντρες που έχουν τα δικά τους προβλήματα και θέματα που ομολογουμένως δεν θέλουν και δεν μπορούν να μας ακούσουν. Αυτή η περίπτωση είναι χαμένη από χέρι και θα εστιάσουμε στους άντρες που θέλουν να μας ακούσουν, απλά εμείς κάνουμε κάτι λάθος.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε αυτή την περίπτωση, δεν ισχύει ότι οι άντρες δεν μας ακούν. Απλώς εξαιτίας της λειτουργίας του εγκεφάλου τους λειτουργούν διαφορετικά από εμάς. Σίγουρα σας ακούει απλώς δεν «επικοινωνείτε» σωστά την επιθυμία σας να σας προσέξει.

Οι ψυχολόγοι, λοιπόν, μας εξηγούν γιατί νομίζουμε ότι οι άντρες δεν μας ακούν.

Οι λόγοι που οι άνδρες δεν ακούν τις γυναίκες όσο εκείνες θα ήθελαν στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα ψυχολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ