Οταν ο Τριντό ξεγέλασε τους θαυμαστές του πρίγκιπα Χάρι [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν ο Τριντό ξεγέλασε τους θαυμαστές του πρίγκιπα Χάρι [βίντεο]

O Καναδός πρωθυπουργός Τzάστιν Τριντό. Πηγή φωτό: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει έδειξε για άλλη μία φορά ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό, στους θαυμαστές του που περίμεναν να δουν από κοντά τον πρίγκιπα Χάρι μετά από μια συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες.


Ο Τζάστιν Τριντό βρήκε την ευκαιρία να ξεγελάσει τους θαυμαστές που περίμεναν να δουν τον βρετανό πρίγκιπα, όταν χαιρέτησε έναν άνδρα με κόκκινα μαλλιά που περπατούσε μπροστά του, όταν όλοι άρχισαν να φωνάζουν «Χάρι».

Αμέσως ξέσπασαν γέλια, καθώς πολλοί πίστεψαν ότι επρόκειτο για τον νεαρό πρίγκιπα, για να συνειδητοποιήσουν αμέσως μετά πως ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν ο προσωπικός φωτογράφος του Τριντό, ο Άνταμ Σκότι.

@JustinTrudeau you sneaky prankster. Would the real #princeharry please stand up? @AdamScotti had me fooled for a second there :P #Toronto pic.twitter.com/RQUvPwF7h1

Από μακριά εύκολα μπορούσε να ξεγελαστεί κανείς, καθώς και οι δύο άνδρες έχουν κόκκινα μαλλιά και φορούσαν παρόμοια ρούχα.

Οταν ο Τριντό ξεγέλασε τους θαυμαστές του πρίγκιπα Χάρι [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η ομοιότητα του φωτογράφου με τον πρίγκιπα Χάρι είναι σχετικά μεγάλη. Πηγή φωτό: Twitter/AdamScotti

Φυσικά, οι θαυμαστές του Καναδού πρωθυπουργού έσπευσαν να σχολιάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το αστείο του Τριντό, τονίζοντας πως τους ξεγέλασε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ