Επίσημο: Προπονητής του Ολυμπιακού ξανά ο Λεμονής - iefimerida.gr

Επίσημο: Προπονητής του Ολυμπιακού ξανά ο Λεμονής

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστροφή Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό, στην θέση του Μπέσνικ Χάσι που απολύθηκε.

Οπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ο 57χρονος τεχνικός επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά και αναλαμβάνει να... ξυπνήσει την ομάδα μετά το κακό ξεκίνημα σε Ελλάδα-Ευρώπη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή».

O Τάκης Λεμονής αναλαμβάνει για τέταρτη φορά την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και επιστρέφει μετά από πέντε μήνες, καθώς η προηγούμενη συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μαΐο.

Μαζί με τον Χάσι έφυγαν και οι συνεργάτες του, Μάρκο Μπάμπιτς (βοηθός προπονητή), Μπαρτ Μέερτ (αναλυτής) και Στέφεν Φανχάρεν (προπονητής φυσικής κατάστασης), οι οποίοι και αντικαταστάθηκαν άμεσα.

Χρήστος Κόντης και Μιχάλης Καβαλιέρης πλαισιώνουν ως βοηθοί τον Τάκη Λεμονή, ενώ ο Γιάννης Ντουρουντός είναι πλέον ο προπονητής φυσικής κατάστασης των Πειραιωτών.

Μια ακόμη σημαντική αλλαγή είναι αυτή στο πόστο του γυμναστή τερματοφυλάκων, με τον Παναγιώτη Αγριογιάννη αντί του Αλέκου Ράντου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός προπονητής Τάκης Λεμονής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ