Τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η απάντληση καυσίμων από το «Αγία Ζώνη ΙΙ» - iefimerida.gr

Τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η απάντληση καυσίμων από το «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Συνεχίζεται από το πετρελαιοφόρο «Siros» η απάντληση των καυσίμων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται και σήμερα από το πετρελαιοφόρο «Siros» η απάντληση των καυσίμων από το βυθισμένο δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ» νοτιοδυτικά της Αταλάντης.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της αρμόδιας εταιρείας, η όλη επιχείρηση θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Στο σημείο όπου πραγματοποιείται η απάντληση των καυσίμων, βρίσκονται καθημερινά εκπρόσωποι του Τελωνείου, αλλά και του Λιμενικού.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή, με βάση την ενημέρωση της εταιρίας που έχει αναλάβει την άντληση του φορτίου, έχουν αντληθεί κατά προσέγγιση, μέχρι στιγμής, από το βυθισμένο δεξαμενόπλοιο, διακόσια εβδομήντα κυβικά μέτρα (270m3) φορτίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ολοκληρωθεί η απάντληση από τις κεντρικές δεξαμενές του πλοίου και ξεκίνησε η μεταφορά των καυσίμων που βρίσκονται στις πλαϊνές, όπου υπάρχουν μικρότερες ποσότητες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απάντληση πετρέλαιο Αγία Ζώνη ΙΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ