Ερχεται και πάλι η ώρα του Τάκη Λεμονή - Επικρατέστερος για το ματς με τη Γιουβέντους - iefimerida.gr

Ερχεται και πάλι η ώρα του Τάκη Λεμονή - Επικρατέστερος για το ματς με τη Γιουβέντους

Ο Τάκης Λεμονής είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον Ολυμπιακό / Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής σε αναζήτηση προπονητή και δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική του Champions League, επικρατέστερος για τον πάγκο της ομάδας είναι ο Τάκης Λεμονής.

Αν και ακούστηκαν τα ονόματα των Πογέτ και Γκράθια, ο Τάκης Λεμονής είναι πολύ κοντά στην 4η επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Στην ερυθρόλευκη διοίκηση είναι πολύ πιθανό να επιλέξουν έναν άνθρωπο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις και θα καταφέρει να φέρει εις πέρας την αποστολή σε αυτό το μεταβατικό στάδιο.

Αυτό που είναι ανοιχτό βέβαια, αφορά τη μορφή που θα έχει η επαναπρόσληψη του Λεμονή αν τελικά επικρατήσει αυτό το σενάριο. Δεν αποκλείεται στον Έλληνα τεχνικό να δοθεί μια ευκαιρία να δουλέψει στον πάγκο της ομάδας και μετά το παιχνίδι με την Γιουβέντους και να μην αποτελέσει απλά μια λύση της στιγμής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ