Χωρίς δίαιτα! Ο απλός τρόπος να λαμβάνεις 1.400 θερμίδες λιγότερες την εβδομάδα - iefimerida.gr

Χωρίς δίαιτα! Ο απλός τρόπος να λαμβάνεις 1.400 θερμίδες λιγότερες την εβδομάδα

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχει τρόπος, και μάλιστα εύκολος, που μπορείς να μειώσεις 1.400 θερμίδες την εβδομάδα από την διατροφή σου, χωρίς καν να κοπιάσεις παραπάνω στο γυμναστήριο.

Το να βρεις έναν εύκολο τρόπο να καταναλώσεις λιγότερες θερμίδες αποτελεί συχνά έναν ανέφικτο στόχο. Η αλήθεια είναι ότι στις δίαιτες είναι πολύ κουραστικό όχι μόνο να μετράς τις ποσότητες που τρως, αλλά να πρέπει να μετράς και τις θερμίδες!

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις ανακάλυψαν όμως έναν τρόπο που μπορεί κανείς να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνει εδβομαδιαία χωρίς να στερηθει το φαγητό και κυρίως χωρίς να χρειαστεί να καθίσει περισσότερη ώρα στο γυμναστήριο.

Διαβάστε τι είναι αυτό που μπορεί να σας κάνει να μειώσετε 1.400 θερμίδες την εβδομάδα από την διατροφή σας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θερμίδες Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ