Μένει στον Παναθηναϊκό ο Ουζουνίδης - Παρά την αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών - iefimerida.gr

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Ουζουνίδης - Παρά την αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Παναθηναϊκό παραμένει ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών πως είχε πρόθεση να υποβάλει την παραίτησή του.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου πως αποχωρεί από τον σύλλογο, θυμίζει ακυβέρνητο καράβι στα κύματα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα και μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, υπήρξε η φημολογία πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης βλέποντας ουσιαστικά την ομάδα μόνη και αβοήθητη, είχε την πρόθεση να παραιτηθεί.

Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν περνά αυτή την στιγμή ούτε σαν σκέψη από το μυαλό του Ουζουνίδη, παρά το γεγονός μάλιστα πως δεν έχει οριστεί και το ραντεβού που ίσως περίμενε με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Εβρίτης τεχνικός παραμένει στην τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού, περιμένοντας ίσως να δει και το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο άμεσο μέλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ