Μετά από τη φωτογραφία αυτής της γυμνάστριας δεν θα ντραπείς ποτέ ξανά για την κυτταρίτιδά σου - iefimerida.gr

Μετά από τη φωτογραφία αυτής της γυμνάστριας δεν θα ντραπείς ποτέ ξανά για την κυτταρίτιδά σου

Instagram/MadalinGiorgetta
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εσύ θα τολμούσες να ανεβάσεις φωτογραφία όπου η κυτταρίτιδα σου φαίνεται απροκάλυπτα;

Ας μιλήσουμε ανοιχτά για το κεφάλαιο που λέγεται «κυτταρίτιδα» και, συνήθως, πιάνει πολλές σελίδες στη ζωή μιας γυναίκας, ανεξαρτήτως βάρους.

Το «προνόμιο» αυτής της ανομοιόμορφης όψης του δέρματος ή αλλιώς της «όψης φλοιού πορτοκαλιού» (πόσο απεχθής έκφραση-παρομοίωση), όπως συνηθίζεται να λέγεται, εμφανίζεται συνήθως στην μεταεφηβεία και την ακολουθεί πιστά για το υπόλοιπο της ζωής της.

Κακή τοπική αιμάτωση. Να ποιος είναι ο ένοχος γι' αυτή την κατάφωρη αδικία που εναποθέτει λίπος και νερό ανάμεσα στο δέρμα και την ακριβώς από κάτω στοιβάδα λόγω μειωμένης ελαστικότητας του συνδετικών ιστών, στερώντας όντους αυτοπεποίθησης από τις γυναίκες, ειδικά τουςκαλοκαιρινούς μήνες.

Οι περισσότερες έχουμε μια σχέση μίσους και εμμονής μαζί της.

Στραβολαιμιαζόμαστε όρθιες μπροστά από ολόσωμους καθρέφτες για να παρατηρήσουμε αν και πόσο φαίνεται με τα εσώρουχα και το μαγιό, περνάμε ώρες ζουλώντας τους μηρούς μας για να δούμε που εμφανίζεται, την «πιάνουμε» όταν καθόμαστε οκλαδόν και σχηματίζεται στους γοφούς, απλώνουμε κρέμες με την ελπίδα ότι την επόμενη θα ξυπνήσουμε και θα έχει εξαφανιστεί.

Αν φεύγει; Ολοκληρωτικά, μάλλον, ποτέ. Με σωστή διατροφή και άσκηση όμως, όντως, μειώνεται δραστικά.

Κι ενώ μέχρι τώρα κάνουμε ο,τι μπορούμε και προλαβαίνουμε για να την καταποντίσουμε, έρχεται μια body positive personal trainer και fitness star του Instagram και διαλύει κάθε ανασφάλεια.

Δες τη φωτογραφία που φαίνεται εμφανώς η κυτταρίτιδα της και τι έγραψε στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυτταρίτιδα madalin giorgetta BODY POSITIVE
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ