Η πριγκίπισσα Βεατρίκη ξεσαλώνει στη Σύμη -Χορεύει πάνω σε τραπέζι και σπάει πιάτα σε ταβέρνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη ξεσαλώνει στη Σύμη -Χορεύει πάνω σε τραπέζι και σπάει πιάτα σε ταβέρνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα πιο ξέφρενα καλοκαίρια της ζωής της πέρασε η πριγκίπισσα Βεατρίκη του Γιορκ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σύμη, καθώς βρέθηκε στο νησί τον Δεκαπενταύγουστο μαζί με την παρέα της και την Καρολίνα Κούρκοβα.

Και μπορεί το σούπερ μοντέλ Καρολίνα Κούρκοβα να είχε ανεβάσει βίντεο με τον σεφ της ταβέρνας να σπάει πιάτα πάνω στο κεφάλι της, αλλά κανείς δεν γνώριζε πως μαζί της ήταν και η πριγκίπισσα Βεατρίκη του Γιορκ, η οποία γλεντούσε πίσω της φορώντας ένα μίνι διάφανο φόρεμα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beatrice & Eugenie (@beatriceandeugenieofyork) στις Σεπ 23, 2017, 9:35πμ PDT

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες η βρετανική Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες με την πριγκίπισσα να γλεντάει στην ταβέρνα του κυρίου Μάνου στη Σύμη. Έχοντας ανέβει πάνω στις καρέκλες, σπάζοντας πιάτα με τον σεφ, αλλά και δεχόμενη πιάτα στο κεφάλι, η ίδια σίγουρα θα πέρασε μία νύχτα που θα της έμεινε αξέχαστη.

Η Τσέχα καλλονή Καρολίνα Κούρκουβα είχε έρθει στη χώρα μας στις 11 Αυγούστου και είχε περάσει από τη Λέρο, τη Μύλο και τη Σύμη. Πολύ πιθανό είναι να πέρασε και η πριγκίπισσα του Γιορκ από αυτά τα μέρη, αλλά κανείς τότε δεν κατάλαβε το παραμικρό, καθώς η γαλαζοαίματη, η οποία έχει εμφανιστεί πολλάκις δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και στην Κέιτ Μίντλετον, κρατά χαμηλούς τόνους.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη ξεσαλώνει στη Σύμη -Χορεύει πάνω σε τραπέζι και σπάει πιάτα σε ταβέρνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karolina Kurkova (@karolinakurkova) στις Αύγ 12, 2017, 1:34μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karolina Kurkova (@karolinakurkova) στις Αύγ 12, 2017, 4:05πμ PDT

  • Ποια είναι η πριγκίπισσα Βεατρίκη του Γιορκ

Γεννημένη στις 8 Αυγούστου του 1988, το 2008 ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Goldsmith του Λονδίνου και συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο.

Η 27χρονη γαλαζοαίματη κάνει εδώ και έναν χρόνο καριέρα στη μόδα, καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με εταιρεία επενδύσεων στον χώρο της μόδας που έχει έδρα τη Νέα Υόρκη.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη ξεσαλώνει στη Σύμη -Χορεύει πάνω σε τραπέζι και σπάει πιάτα σε ταβέρνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη του Γιορκ είναι η πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της πριγκίπισσας Σάρα και θεωρείται ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στον πρίγκιπα Χάρι.

  • Ο άνθρωπος που γνώρισε τη Μαρία-Ολυμπία στον τότε ελεύθερο πρίγκιπα Χάρι

Είναι μάλιστα ο άνθρωπος που είχε γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι στην εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία-Ολυμπία, με τα δημοσιεύματα τότε να κάνουν λόγο για προξενιό... το οποίο εν τέλει δεν «έπιασε».

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη ξεσαλώνει στη Σύμη -Χορεύει πάνω σε τραπέζι και σπάει πιάτα σε ταβέρνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
  • Κολλητή με τη Μαρία-Ολυμπία

Βεατρίκη και Μαρία-Ολυμπία κάνουν ιδιαίτερα στενή παρέα, αφού εκτός από όλα τα άλλα τις ενώνει και η κοινή τους αγάπη για τη μόδα. Είναι γνωστό ότι η μεγαλύτερη εγγονή του τέως έχει δείξει από νωρίς την αγάπη της για τη μόδα και έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας. Αλλωστε, οι φωτογραφίες που αναρτά στο λογαριασμό της στο Ιnstagram μαρτυρούν ότι δεν χάνει event για event μόδας ανά τον κόσμο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πριγκίπισσα Βεατρίκη Σύμη Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ