Πώς να κάνεις τη ντουλάπα σου να μυρίζει πάντα υπέροχα με φυσικό τρόπο - iefimerida.gr

Πώς να κάνεις τη ντουλάπα σου να μυρίζει πάντα υπέροχα με φυσικό τρόπο

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χώρος αποθήκευσης των ρούχων σας, η ντουλάπα σας, μπορεί να σας προσφέρει ένα αίσθημα αναζωογόνησης κάθε φορά που την ανοίγετε, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Αν η ντουλάπα σας μυρίζει όμορφα, το ίδιο όμορφα μυρίζουν και τα ρούχα σας (και το αντίστροφο). Ακόμα κι αν τα ρούχα σας είναι φρεσκοπλυμένα, μέσα σε μια μόνο ημέρα η φρεσκάδα της μυρωδιάς τους χάνεται όταν μπουν στην ντουλάπα. Αυτή η περίοδος, ίσως να σας βρίσκει σε φάση ξεκαθαρίσματος φθινοπωρινών ρούχων των προηγούμενων σεζόν.

Θα διαπιστώσατε ότι αν τα ρούχα δεν αποθηκευτούν με ένα υλικό που θα τα κρατά αρωματισμένα, δεν μπορούν παρά να μυρίζουν «κλεισούρα», μια μυρωδιά διόλου ευχάριστη.

Σίγουρα το απορρυπαντικό και το μαλακτικό ρούχων μπορεί να βοηθήσει τα ρούχα σας να μυρίζουν ευχάριστα μετά το πλύσιμο, όμως δεν φτάνουν μόνο αυτά για να φέρουν ένα αποτέλεσμα που θα κρατήσει. Χρειάζεται να το κάνει και η ντουλάπα, αφού πρώτα θα την έχετε αρωματίσει.

Διάβασε τον απλό και φυσικό τρόπο για να αρωματίσεις τη ντουλάπα σου στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ