Θρίλερ με την εξαφάνιση 35χρονου στην Θεσπρωτία - iefimerida.gr

Θρίλερ με την εξαφάνιση 35χρονου στην Θεσπρωτία

Θρίλερ με την εξαφάνιση 35χρονου στην Θεσπρωτία/ Φωτογραφία: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/Eurokinissi/ Αρχείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός 35χρονου άνδρα, στο Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας.

Ο νεαρός άνδρας έφυγε την Κυριακή όπως έκανε κάθε πρωί, για να πάει στο στάβλο της οικογένειας, όπου συνήθιζε λόγω των πολλών εργασιών να παραμένει εκεί και τις μεσημεριανές ώρες.

Καθώς οι ώρες περνούσαν και εκείνος δεν επέστρεφε στο σπίτι, οι δικοί του άνθρωποι άρχισαν να ανησυχούν, και αποφάσισαν να τον αναζητήσουν στον στάβλο .

Ωστόσο, μόλις έφτασαν βρήκαν μόνο το αυτοκίνητό και το κινητό του τηλέφωνο.

Αμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης και εντοπισμού του, με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα σενάρια.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο νέος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα και δεν υπήρχαν λόγοι που να δικαιολογούν την εξαφάνισή του.

Πηγή:epirus-tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσπρωτία θρίλερ εξαφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ