Και άλλη εγκυμοσύνη στην ελληνική σόουμπιζ; Οι φήμες για την Ελεονώρα Μελέτη - iefimerida.gr

Και άλλη εγκυμοσύνη στην ελληνική σόουμπιζ; Οι φήμες για την Ελεονώρα Μελέτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Baby boom, όπως όλα δείχνουν στην ελληνική σόουμπιζ.

Μετά την εγκυμοσύνη της Δούκισσας Νομικού, αλλά και της Βίκυς Καγιά, στο δεύτερο παιδί της, που αποκαλύφθηκε πριν λίγο καιρό, δημοσίευμα της Real News, του ενθέτου Real Life συγκεκριμένα, μεταφέρει πληροφορίες ότι τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της διανύει και η Ελεονώρα Μελέτη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της Θοδωρής Μαροσούλης έχουν ήδη προγραματίσει και τον γάμο τους, ενώ η πρόταση γάμου έγινε στα γενέθλια της Μελέτη την περασμένη εβδομάδα.

Και άλλη εγκυμοσύνη στην ελληνική σόουμπιζ; Οι φήμες για την Ελεονώρα Μελέτη | iefimerida.gr 0

Αν και η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης μετρούν μόνομήνες σχέσης και έχουν κάνει λίγες κοινές εμφανίσεις, όπως όλα δείχνουν θα υποδεχτούν μέσα στο 2018 το πρώτο τους παιδί.

Σημειώνεται πάντως ότι η παρουσιάστρια δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την είδηση, που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελεονώρα Μελέτη Θοδωρής Μαροσούλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ