Ο Φέρντιναντ συγκλονίζει: «Η μαμά θα γίνει αστέρι και θα μας κοιτά από ψηλά» είπα στα παιδιά μου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Φέρντιναντ συγκλονίζει: «Η μαμά θα γίνει αστέρι και θα μας κοιτά από ψηλά» είπα στα παιδιά μου [βίντεο]

Ο Ρίο Φέρντιναντ/ Φωτογραφία: Φωτογραφία: Jon Super/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία εκ βαθέων αποκάλυψη, ο πάλαι ποτέ άσσος του ποδοσφαίρου Ρίο Φέρντιναντ ανακαλεί τις θλιβερές εκείνες στιγμές που έπρεπε να πει στα παιδιά του ότι η μαμά τους θα πεθάνει.

Μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές της ζωής της, στο καινούριο του βιβλίο, ο άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε τη βοήθεια για να πει στα παιδιά του ότι η μαμά τους δεν θα είναι πια κοντά τους.

Η σύζυγός του Ρεμπέκα, πέθανε σε ηλικία 34 ετών χτυπημένη από καρκίνο του μαστού έπειτα από μετάσταση, το 2015.

Στο καινούριο του βιβλίο, «Thinking Out Loud – Love, Grief And Being Mum And Dad» ο Φέρντιναντ αναφέρει «Κοίταξα τα πανέμορφα παιδιά μας, τον Λόρενς, 11 ετών, τον Τέιτ 9 και την Τία 6, και δεν είχα λόγια να τους πω, πώς να ξεκινήσω. Φοβάμαι πως έχω να σας πω κάτι πολύ πολύ θλιβερό. Η μαμά δεν θα καταφέρει να φύγει από εδώ (από το νοσοκομείο). Έχει καρκίνο και αυτή τη φορά δεν θα γίνει καλά.

Με κοίταξαν με τα μάτια τους ορθάνοιχτα και εγώ συνέχισα. Προσπαθούν να τη βοηθήσουν, οι γιατροί, αλλά δεν μπορούν πια. Είναι δυνατή και προσπάθησε να γίνει καλά αλλά λυπάμαι τόσο πολύ. Θα γίνει αστέρι. Θα ανέβει πάνω στα αστέρια σαν πνεύμα και θα είναι για πάντα εκεί στον ουρανό να μας κοιτά και...».

Ο Φέρντιναντ συνεχίζει στην αφήγησή του «Δεν μπορούσα να μιλήσω άλλο. Δάκρυα κυλούσαν από τα πρόσωπά τους. Και έκλαιγαν με αναφιλητά. «Γιατί, Γιατί γιατί;» επαναλάμβανε ο Τέιτ ξανά και ξανά, «Τι εννοείς;» με ρωτούσε.

«Προσπάθησα να εξηγήσω ξανά αλλά δεν είχα άλλες λέξεις. Απλά πόνος. Ακόμα και τώρα, η ανάμνηση της σκηνής με πάει πίσω σε σκοτεινές εποχές που δεν θέλω να ξαναζήσω».

Ο Φέρντιναντ συγκίνησε τους πάντες όταν γύρισε ένα ντοκιμαντέρ με το BBC, με τον τίτλο «Οταν είσαι μαμά και μπαμπάς μαζί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρίο Φέρντιναντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ