Αντώνης Σαμαράς προς Βουλευτές της ΝΔ: «Εμπιστευθείτε με»[βίντεο] - iefimerida.gr

Αντώνης Σαμαράς προς Βουλευτές της ΝΔ: «Εμπιστευθείτε με»[βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο θέμα των εκλογών αναφέρθηκε στην δευτερολογία του με την οποία έκλεισε την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο κ. Σαμαράς και ζήτησε από τους βουλευτές του να τον εμπιστευτούν.

«Το θέμα των εκλογών για μένα είναι πρωταρχικό, χρειάζεται να υπάρξει η εκτόνωση του κόσμου που νιώθει δεμένος σε ένα σύστημα που δεν του παέι» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Σας κάλεσα σήμερα να δείτε την ευθύνη σας απέναντι στην πατρίδα όχι απέναντι στο κόμμα» είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι «τίποτε δεν είναι εύκολο, είμαστε στην εποχή που διαλέγουμε ανάμεσα στα δύσκολα και στα πιο δύσκολα».

Προειδοποίσε δε τους βουλευτές του ότι «θα κάνετε λάθος αν περάσετε στον κόσμο ότι υπάρχουν εύκολα». Ο κ. Σαμαράς επέμεινε ότι η μόνη συντεταγμένη δύναμη σήμερα στην Ελλάδα είναι η ΝΔ και πρόσθεσε ότι «πρέπει η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωπαική της πορεία για την οποία η δική μας παράταξη είναι υπεύθυνη».

Μίλησε για το Μνημόνιο λέγοντας ότι «όταν κανείς δεν είναι πρωθυπουργός δεν μπορεί να κατευθύνει το καράβι με το μοιρογνωμώνιο. Το μνημόνιο έχει δύο βασικές προυποθέσεις από τη μία τα δημοσιονομικά και από την άλλη τα διαρθρωτικά. Αν είχα την δυνατότητα να διαπραγματευθώ θα είχα βάλλει και τα αναπτυξιακά που σήμερα δεν υπάρχει». Σημείωσε όμως ότι αν η χώρα πετάξει από τους ώμους της τα 85 δις μέσω του PSI τότε δημιουργείται προοπτική ανάσας. Κλείνοντας την δευτερολογία του είπε στους βουλευτές του: «εμπιστευθείτε με».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ