Η ΔΗΜΑΡ για επιστολή Αλιβιζάτου: Δεν είναι δυνατόν οι αποφάσεις να περάσουν σε “συμβούλιο υποψήφιων αρχηγών" - iefimerida.gr

Η ΔΗΜΑΡ για επιστολή Αλιβιζάτου: Δεν είναι δυνατόν οι αποφάσεις να περάσουν σε “συμβούλιο υποψήφιων αρχηγών"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική της θέση εξέφρασε η ΔΗΜΑΡ μετά την επιστολή του Νίκου Αλιβιζάτου.

Νωρίτερα σήμερα, με επιστολή του, προς τους υποψήφιους της Κεντροαριστεράς, ο Νίκος Αλιβιζάτος τους ζητά- έπειτα από την απάντηση της WIND- να συναποφασίσουν πρώτον ως προς τη διαδικασία και δεύτερον ως προς την πιθανότητα αναβολής των εκλογών για έναν μήνα.

Στην επιστολή του, ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, δίνει τρεις εναλλακτικές ημερομηνίες την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να συναντηθούν οι υποψήφιοι.

Και πηγές της ΔΗΜΑΡ ανέφεραν για το θέμα «Η Επιτροπή Αλιβιζάτου έχει συσταθεί με εκπροσώπους των συλλογικοτήτων, των κομμάτων και των κινήσεων καθώς και εκπροσώπους των υποψηφίων επικεφαλής, και είναι υπεύθυνη για τις αποφάσεις σε σχέση με τα τεχνικά και διαδικαστικά θέματα της διαδικασίας εκλογής. Ο χώρος ανασυγκροτείται μακριά από αρχηγοκεντρικά μοντέλα ξεπερασμένων δεκαετιών και συνεπώς δεν είναι δυνατόν οι αποφάσεις να περάσουν σε “συμβούλιο υποψήφιων αρχηγών”».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡ Αλιβιζάτος Επιστολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ