Πώς ο σκύλος σου μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σου -Ερευνα εξηγεί - iefimerida.gr

Πώς ο σκύλος σου μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σου -Ερευνα εξηγεί

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πιο πιστός και καλός σας φίλος.

Ο σκύλος είναι αυτός που σας περιμένει πάντοτε στην πόρτα για να σας υποδεχτεί κουνώντας την ουρά του και χοροπηδώντας από χαρά, αυτός που σας κάνει πάντοτε παρέα όταν τρώτε, θα σας σηκώσει από τον καναπέ για να βγείτε βόλτα, θα καταλάβει τον πόνο σας και θα σας πλησιάσει την κατάλληλη στιγμή για ένα χάδι, θα γεμίσει την ψυχή σας με αγάπη κι ευτυχία μέσα από τα παιχνίδια και τα «νάζια» του, θα σας προστατεύσει από τον κίνδυνο, θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας καταλάβει αυτό που ζητάτε ακόμα κι αν δεν μιλάτε την ίδια γλώσσα, θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα προβλήματα με ένα του βλέμμα στο δευτερόλεπτο.

Ο σκύλος είναι αυτός που σύμφωνα με έρευνα, θα βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια και να νιώσετε πιο ξεκούραστοι την επόμενη ημέρα.

Διαβάστε πώς μπορεί ο σκύλος σας να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκύλος Υγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ