«Αυτά είναι τα 5 σημάδια ότι ένας άντρας σε θέλει» -Ειδικός αποκαλύπτει - iefimerida.gr

«Αυτά είναι τα 5 σημάδια ότι ένας άντρας σε θέλει» -Ειδικός αποκαλύπτει

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βλέμματα, εκφράσεις, κινήσεις που μπορεί να σημαίνουν κάτι, μπορεί και όχι. Τα μηνύματα που λαμβάνεις από εκείνον είναι διφορούμενα. Υπάρχει όμως κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Και αυτό είναι η γλώσσα του σώματος.

Ενα μυαλό, απιθανικομμύρια σκέψεις, πολύ συναίσθημα. Άντε να βγάλεις άκρη.

Εδώ μερικές φορές δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι αισθάνεσαι κι εσύ η ίδια. Πόσο μάλλον κάποιος που μόλις έχεις γνωρίσει και έχεις περάσεις μαζί του λιγότερες ώρες απ' ότι με αγνώστους στο μετρό. Ένας απλός άνθρωπος είσαι διάολε, όχι μέντιουμ.

Από την άλλη, επειδή δε περνάει από μπροστά σου και γυρίζεις αδιάφορα το κεφάλι από την άλλη (αντιθέτως μπορείς να τον κοιτάζεις με τις ώρες), ψιλοκαίγεσαι θέλεις να μάθεις τι συμβαίνει στο μυαλό του και βασικά αν υπάρχεις κι εσύ μέσα σε αυτό.

Εντάξει, σίγουρα λαμβάνεις κάποια vibes από τις κινήσεις και τις εκφράσεις του. Γι' αυτές ακριβώς θα μιλήσουμε.

Μια ειδικός της γλώσσας του σώματος, η Yana German, αποκαλύπτει 5 αλάνθαστα σημάδια που δείχνουν ότι όντως τον ελκύεις και ενδιαφέρεται για εσένα.

Δείτε ποια είναι τα 5 αλάνθαστα σημάδια ότι σε θέλει στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γλώσσα σώματος σημάδια σε θελει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ