Τσεγιέν Μπράντο -Η εξωτική ομορφιά της κόρης του Μπάρλον Μπράντο και το τροχαίο που την παραμόρφωσε - iefimerida.gr

Τσεγιέν Μπράντο -Η εξωτική ομορφιά της κόρης του Μπάρλον Μπράντο και το τροχαίο που την παραμόρφωσε

APimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν 16 Απριλίου 1995 όταν ο Μάρλον Μπράντο θα μάθαινε τα τραγικά νέα μέσα από ένα τηλεφώνημα. Η εξωτικής ομορφιάς κόρη του, Τσεγιέν Μπράντο, είχε αυτοκτονήσει.

Η Τσεγιέν ήταν μόλις 25 χρονών. Ζούσε απομονωμένη στο σπίτι της στην Ταϊτή όπου τη βρήκαν κρεμασμένη. Οι φίλοι της είπαν ότι υπέφερε από κατάθλιψη, στην οποία είχε αρχίσει να πέφτει όταν ο ετεροθαλής της αδερφός Κρίστιαν Μπράντο, σκότωσε τον εραστή της Νταγκ Ντρολέ το 1990, μέσα στο σπίτι του Μάρλον Μπράντο στο Χόλιγουντ. Η υπόθεση είχε κάνει τότε το γύρο του κόσμου. Η πανέμορφη νεαρή από το Νότιο Ειρηνικό, είχε κάνει άλλες δύο απόπειρες αυτοκτονίας στο παρελθόν.

Την εποχή που σκοτώθηκε ο εραστής της, η Τσεγιέν Μπράντο ζούσε στην Αϊτή. Είχε ωστόσο επισκεφθεί τη νότια Καλιφόρνια για να της παρασχεθεί ψυχολογική στήριξη, καθώς από ένα τροχαίο ατύχημα στο νησί, είχε παραμορφωθεί. Ολοι βρίσκονταν στο σπίτι του πατέρα της στη Mulholland Drive όταν ο Ντρολέ έπεφτε νεκρός από σφαίρα. Η Τσεγιέν κατηγορήθηκε τότε για συνενοχή στο θάνατό του.

Διαβάστε την ιστορία της Τσεγιέν και δείτε φωτογραφίες με την εξωτική ομορφιά της στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσεγιεν μπραντο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ