Ο δυνατός λόγος που όλο το ίντερνετ μιλάει για τη φωτογράφιση αυτού του ζευγαριού - iefimerida.gr

Ο δυνατός λόγος που όλο το ίντερνετ μιλάει για τη φωτογράφιση αυτού του ζευγαριού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Stephanie και ο Arryn είναι ένα ζευγάρι από το Τέξας που, μάλιστα, μετράει μόλις λίγους μήνες παντρεμένοι.

Πριν μερικές εβδομάδες, απαντώντας στο κάλεσμα του φωτογραφικού πρακτορείου Wolf & Rose photography, έγιναν ένα από τα ζευγάρια που φωτογραφήθηκαν για λογαριασμό του.

Την εβδομάδα που μας πέρασε το πρακτορείο ανέβασε το φωτογραφικό υλικό που δείχνει τους δυο τους ημίγυμνους, σε πολύ προσωπικές τους στιγμές, με φόντο το ονειρικό φυσικό περιβάλλον μιας λίμνης και η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα είναι σαν να βγήκε από ταινία με τον καλύτερο διευθυντή φωτογραφίας. Έχει απαράμιλλη αισθητική, φανταστικά χρώματα και εκπέμπει μια αγάπη και τόσο θετικά συναισθήματα που σου ζεσταίνουν την καρδιά.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το ποστ με την αρετουσάριστη φωτογράφιση του ζευγαριού έχει ξεπεράσει τα 63.000 like και έχει σχεδόν 85.000 shares και στα επίσης χιλιάδες comments ο κόσμος επαινεί την αυτοπεποίθηση του ζευγαριού και τη ζωντανή τους χημεία.

O δυνατός λόγος για τον οποίο μιλάει όλο το Internet γι'αυτή την φωτογράφιση στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φωτογράφιση ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ