Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν μιλά στον ΟΗΕ και η κόρη του, δίπλα του, βγάζει selfies [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν μιλά στον ΟΗΕ και η κόρη του, δίπλα του, βγάζει selfies [εικόνες]

Το στιγμιότυπο που δείχνει την 33χρονη Λέιλα να βγάζει selfies
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Selfies τραβούσε η κόρη του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν την ώρα που ο τελευταίος έδινε μια σημαντική ομιλίΑ στον ΟΗΕ για την γενοκτονία, κάτι που φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ο Πρόεδρος Ιλχάμ Αλίγιεφ, μιλούσε στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, συζητώντας κυρίως για τον πόλεμο Ναγκόρνο – Καραμπάχ.

Η σύγκρουση μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, πραγματοποιήθηκε στη νοτιοδυτική περιοχή της χώρας του Αλίγιεφ την περίοδο 1988-1994.

Ο Αλίγιεφ μιλούσε για μια μάχη που έλαβε χώρα το 1992 στο Κοτζαλί, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 613 πολίτες του Αζερμπαϊτζάν.

Ωστόσο, μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη της ομιλίας του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, η 33χρονη κόρη του φαίνεται πως άρχισε να βαριέται και αποφάσισε να τραβήξει μερικές selfies.

Το όλο σκηνικό όμως καταγράφηκε ζωντανά από τις κάμερες και φυσικά έγινε θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

The family of #Azerbaijani president rocks at #UN, daughter Leyla taking selfie while @presidentaz address the #UNGA2017 pic.twitter.com/TQJBHkyoCp

#Azerbaijan dictator #Aliyev's daughter #LeylaAliyeva selfies during his daddy speech in frames of family visit to #UNGA2017 pic.twitter.com/Mn4d8STi4Y

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αζερμπαϊτζάν Λέιλα selfies
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ