Χάνει την άδειά της η Uber στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Χάνει την άδειά της η Uber στο Λονδίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Uber χάνει την άδειά της στο Λονδίνο, γεγονός που αποτελεί τεράστιο πλήγμα για την εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα, η ρυθμιστική Αρχή μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας αποφάσισε να πάρει την άδεια της Uber, καθώς, όπως διευκρίνισε υπάρχουν ανησυχίες για τη «δημόσια ασφάλεια».

Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία δεν θα μπορεί πλέον να λειτουργεί από το τέλος του μήνα, γεγονός που επηρεάζει, μεταξύ άλλων, και 3,5 εκατομμύρια άτομα που χρησιμοποιούν την εφαρμογή και περισσότερους από 40.000 οδηγούς.

«Η TfL θεωρεί πως η προσέγγιση και η συμπεριφορά της Uber δείχνει έλλειψη εταιρικής υπευθυνότητας σε σχέση με έναν αριθμό θεμάτων που έχουν δυνητικές επιπτώσεις για τη δημόσια ασφάλεια», ανέφερε την Παρασκευή η Transport for London.

Η Uber έχει δικαίωμα να προσφύγει κατά της απόφασης εντός 21 ημερών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει παρουσία μέσω της εφαρμογής της στο Σαν Φρανσίσκο και σε 632 άλλες πόλεις παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Uber Λονδίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ