Καυγάς Ασημακοπούλου-Παππά για τις «ανύπαρκτες» δημοσκοπήσεις - iefimerida.gr

Καυγάς Ασημακοπούλου-Παππά για τις «ανύπαρκτες» δημοσκοπήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δημοσκοπικά αποτελέσματα της εταιρείας Common View για τη μείωση της διαφοράς μεταξύ του ΣYΡIZΑ και της ΝΔ προκάλεσαν αντιπαράθεση ανάμεσα στη Μισέλ Ασημακοπούλου και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.

Η κυρία Ασημακοπούλου χαρακτήρισε ανύπαρκτη την εταιρεία Common View και πρόσθεσε ότι τη χρησιμοποιεί το Μέγαρο Μαξίμου για να δημιουργήσει εντυπώσεις ότι όλα πάνε καλά και ότι ο κόσμος είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος.

«Αυτή η δημοσκόπηση έπαιξε στο κρατικό κανάλι, στο οποίο προΐστασθε, και στο ΑΠΕ. Αυτά είναι βαθιά θεσμικά και αντιδημοκρατικά θέματα, για τα οποία πρέπει να δώσετε απάντηση», ανέφερε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Στην απάντησή του ο κ. Παππάς επέλεξε να επιτεθεί με σφοδρότητα στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι χρησιμοποιεί συνεχώς για την αντιπολιτευτική τακτική fake news και ότι δεν μπορεί να χωνέψει πως η κατάσταση βελτιώνεται για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχει τελειώσει η περίοδος που είχατε 20 και 25 μονάδες διαφορά στις δημοσκοπήσεις. Περάσαμε σε άλλη φάση, έκλεισε το παράθυρο ευκαιρίας που είχατε να λέτε ότι η κυβέρνηση είναι απονομιμοποιημένη.
Να μην αντιδράτε σπασμωδικά στις δημοσκοπήσεις, η παράταξή σας θα έπρεπε να έχει την αρετή της υπομονής. Δεν την είχατε την πρώτη διετία, θα την αποκτήσετε τώρα, θέλετε-δεν θέλετε, στο δεύτερο κομμάτι της τετραετίας μας», είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Μάλιστα, ο κ. Παππάς εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για γράφημα που είχε προβάλει πριν από λίγες μέρες το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, λέγοντας: «Οι αθεόφοβοι αντιστρέψανε το γράφημα του χρόνου για να μη δείξουν ότι η οικονομία πάει καλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ