Μαχαίρωσαν ακτιβίστρια και την κόρη της στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη - iefimerida.gr

Μαχαίρωσαν ακτιβίστρια και την κόρη της στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη

Η 22χρονη κόρη της ακτιβίστριας που βρέθηκε δολοφονημένη. Πηγή φωτό: Hurriyet
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δολοφονημένες μέσα στο διαμέρισμά τους στην περιοχή Ουσκοντάρ της Κωνσταντινούπολης βρέθηκε μια ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης και η 22χρονη κόρη της.


Σύμφωνα με την Hurriyet, το περιστατικό φέρεται να ανακαλύφθηκε όταν οι φίλοι της 22χρονης Χαλά Μπαρακάτ, πήγαν στο σπίτι της αλλά δεν απάντησε κανείς. Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία, που άνοιξε την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά. Στο εσωτερικό του σπιτιού, βρήκαν τα νεκρά σώματα της ακτιβίστριας από τη Συρία, Ορούμπα Μπαρακάτ, και την 22χρονης κόρης της.

Μετά από ανάλυση, η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι δύο γυναίκες είχαν μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου πριν από δύο ή τρεις ημέρες και στο λαιμό τους έφεραν ίχνη στραγγαλισμού.

Οι ύποπτοι για τη δολοφονία, είχαν μάλιστα ρίξει απορρυπαντικό επάνω στα σώματα των γυναικών για να καλύψουν, όσο το δυνατόν γινόταν, την οσμή.

Η Μπαρακάτ ήταν πολύ γνωστή ακτιβίστρια, ειδικά για τα άρθρα της με πρόσωπα της Συριακής αντιπολίτευσης που είχαν εκτεθεί σε βασανιστήρια στις φυλακές της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Hurriyet, αρχικά έφυγαν για το Ηνωμένο Βασίλειο, στη συνέχεια ταξίδεψαν μέχρι τη Σαουδική Αραβία και τέλος στην Κωνσταντινούπολη, μετά το ξέσπασμα του εμφυλίου πολέμου στη Συρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ