Η παγωμάρα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη όταν τον ρώτησαν για το... έντονο καλοκαίρι του [βίντεο] - iefimerida.gr

Η παγωμάρα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη όταν τον ρώτησαν για το... έντονο καλοκαίρι του [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη συνέντευξη μετά τον ξαφνικό και επεισοδιακό χωρισμό έδωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδουμης στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day.

Μπορεί ο ηθοποιός να μην αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ούτε να μίλησε για τα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως αφορμή του χωρισμού στάθηκε ένας μεγάλος καβγάς ή ακόμη και για τις φήμες επανασύνδεσης μεταξύ του ίδιου και της πρώην αγαπημένης του Χριστίνα Κοντοβά, αλλά την αμηχανία του στην κάμερα δεν μπόρεσε να την κρύψει.

Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος ανέφερε το έντονο καλοκαίρι που πέρασε ο ηθοποιός, εκείνος πάγωσε, έμεινε ανέκφραστος, χωρίς να πει ή να δείξει το παραμικρό στην κάμερα, παρά μόνο μόλις ρωτήθηκε για την φάση που βρίσκεται τώρα.

«Είμαι σε πολύ δημιουργική φάση. Κάνω μαθήματα σε δραματική σχολή. Η αλήθεια είναι πως είναι περίεργο όταν σου λένε «κύριε Μπουρδιούμη, σας έβλεπα μικρός». «Μα ακόμη μικρός είμαι», απάντησε ο ηθοποιός χωρίς να πει λέξη για το έντονο καλοκαίρι που πέρασε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ χωρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ