Γιαννακόπουλος: Σκληρό μήνυμα με αιχμές για πρώην παράγοντα του Παναθηναϊκού [εικόνα] - iefimerida.gr

Γιαννακόπουλος: Σκληρό μήνυμα με αιχμές για πρώην παράγοντα του Παναθηναϊκού [εικόνα]

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram αφήνοντας αιχμές για κάποιον, ο οποίος «το παίζει τσάμπα μάγκας».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε στο instagram, εξαπολύοντας επίθεση σε πρώην παράγοντα του Παναθηναϊκού, τον οποίο κατηγορεί για τα χρέη της ΠΑΕ και για τα «ναυάγια» σε όποια προσπάθεια έγινε για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ήλθε η ώρα να μάθουμε από τον ήρωα Γιάννη Αλαφούζο ποιος έριξε τον ΠΑΟ στα βράχια οικονομικά και να έρθει να ξεχρεώσει. Ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος μέσω χρηματόδοτησης σε στρατούς κατέστρεφε όποια καλή προσπάθεια δεν είχε το όνομά του πάνω. Ποιος είναι τελικά αυτός που νομίζει ότι θα είναι για πάντα ο τσάμπα μάγκας και θα υποσκάπτει τα πάντα».

Γιαννακόπουλος: Σκληρό μήνυμα με αιχμές για πρώην παράγοντα του Παναθηναϊκού [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ