Μια πτήση τσάρτερ έσωσε τα σκυλιά από το πέρασμα του τυφώνα Ιρμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια πτήση τσάρτερ έσωσε τα σκυλιά από το πέρασμα του τυφώνα Ιρμα [εικόνες]

Ορισμένα από τα ζώα κατά την μεταφορά τους με αεροπλάνο. Πηγή φωτό: Facebook/ Island Dog Rescue
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο σπίτι βρήκαν εκατοντάδες ζώα από τις αμερικανικές Παρθένες Νήσους, που επλήγησαν από τον καταστροφικό τυφώνα Ίρμα κι αυτό χάρη στην πρωτοβουλία μίας οργάνωσης προστασίας ζώων που κατάφερε να τα απομακρύνει εγκαίρως με ιδιωτικό αεροσκάφος.

Απογοητευμένη και τρομαγμένη για το μέλλον των ζώων, η Σάλι Τζίαρ, που μεγάλωσε στα νησιά αλλά τώρα ζει στη Βιρτζίνια, έβλεπε τον τυφώνα Ίρμα να πλησιάζει τον St. Croix και τον Άγιο Ιωάννη και αποφάσισε να βοηθήσει όσο μπορεί.

Μια πτήση τσάρτερ έσωσε τα σκυλιά από το πέρασμα του τυφώνα Ιρμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Τζίαρ, που διαχειρίζεται την οργάνωση Island Dog Rescue στη Βιρτζίνια, δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι WAVY, πως κατέβαλαν μια «τιτάνια προσπάθεια για τη σωτηρία των ζώων» και κανόνισαν για μία πτήση τσάρτερ που θα μετέφερε τα ζώα με ασφάλεια στην Βιρτζίνια δωρεάν.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά με τη μεταφορά των ζώων και η οργάνωση δύο ημέρες μετά δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook από τη μεταφορά, προσθέτοντας πως κάθε ζώο βρήκε ένα νέο σπίτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τυφώνας Ιρμα Παρθένες Νήσους ζώα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ