Ενας... αποκεφαλισμένος άνδρας στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει πανικό -Η τρελή διακόσμηση λόγω Halloween - iefimerida.gr

Ενας... αποκεφαλισμένος άνδρας στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει πανικό -Η τρελή διακόσμηση λόγω Halloween

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι η κούκλα ήταν γεμισμένη με άχυρο (GREENE COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENT)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να σταματήσουν να τηλεφωνούν στην άμεση δράση για να αναφέρουν το θέαμα ενός αποκεφαλισμένου άνδρα έξω από ένα σπίτι στο Τενεσί ζήτησε η αστυνομία του Τενεσί.

Ο αιμόφυρτος άνδρας δεν είναι τίποτε άλλο από μια μακάβρια φάρσα (;) ενόψει Halloween.

Η απεικόνιση ωστόσο είναι τόσο ρεαλιστική -ένας άνδρας χωρίς κεφάλι αλλά με πλήρη ρουχισμό κείτεται έξω από το γκαράζ του σπιτιού ενώ πάνω στην πόρτα του γκαράζ υπάρχουν «αίματα» και αποτυπώματα παλάμης που δείχνουν ότι έχει προηγηθεί πάλη- που το αστυνομικό του Γκριν Κάουντι έχει βρει τον μπελά του: δεν προλαβαίνει να σηκώνει τηλέφωνα από έντρομους πολίτες που ζητούν να παρέμβει και να διαλευκάνει το «έγκλημα».

Γι' αυτό και ο σερίφης της περιοχής αναγκάστηκε να γράψει στη σελίδα του Τμήματος στο Facebook: «ΠΡΟΣΟΧΗ! Γι αυτούς που οδηγούν στην περιοχή: πρόκειται για ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΛΟΓΩ HALLOWEEN.

Μην καλείτε την Άμεση Δράση. Αντ’ αυτού, δώστε συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη για την απίθανη έμπνευση».

Όπως αναφέρει το BBC, πέρυσι οι Αμερικανοί ξόδεψαν το ποσό – ρεκόρ των 8,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να γιορτάσουν την αγαπημένη τους γιορτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Halloween
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ