Τουρκία: Συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Ατατούρκ -4 τραυματίες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τουρκία: Συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Ατατούρκ -4 τραυματίες [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιωτικό αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Τουρκίας, με τους τέσσερις επιβάτες να τραυματίζονται.

Σύμφωνα με την Hurriyet, το ιδιωτικό αεροσκάφος απογειώθηκε από το Ατατούρκ με προορισμό το αεροδρόμιο Ερκάν στα Κατεχόμενα.

Το CNN Turk μεταδίδει πως το αεροσκάφος ζήτησε άδεια για έκτακτη προσγείωση και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία πήρε φωτιά.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική και προχώρησε στην κατάσβεση της φωτιάς.

Αρχικά το πρακτορείο Dogan μετέδωσε πως ο ένας από τους τρεις πιλότους είχε χάσει τη ζωή του, ωστόσο, η είδηση διαψεύστηκε.

Το αεροδρόμιο είχε διακόψει για λίγες ώρες τη λειτουργία του, η οποία αποκαταστάθηκε, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Turkish Airlines με ανάρτησή του στο Twitter.

Το ιδιωτικό αεροσκάφος συνεντρίβη έπειτα από μια δυσλειτουργία κατά την απογείωσή του, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους, ένα μέλος του πληρώματος και ένας επιβάτης τραυματίστηκαν ελαφρά.

One more picture from the accident at Istanbul Ataturk Airport. pic.twitter.com/vncsaZqS9Z

Atatürk Havalimanı'nda uçak düştü... İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ediyor https://t.co/FWmpCWXl1o pic.twitter.com/pYHZXQpSNJ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ