Πώς θα φορέσεις φέτος τα αγαπημένα σου ankle boots -Νέοι συνδυασμοί - iefimerida.gr

Πώς θα φορέσεις φέτος τα αγαπημένα σου ankle boots -Νέοι συνδυασμοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

10 υπέροχες ιδέες για να φορέσεις τα περσινά σου μποτάκια, αλλά σύμφωνα με τις φετινές τάσες του street style.

Τα ankle boots είναι σαν τα καλά κουζινομάχαιρα. Το αγοράζεις μια φορά (συνήθως) βγάζεις πολλά χρόνια με αυτά και πάντα σε βοηθούν να κερδίσεις χρόνο (το μεν στο μαγείρεμα, το δε στο να φτιάξεις ένα απίθανο λουκ).

Σε κάθε περίπτωση, ξέρεις ότι έχεις ένα fashion item που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη (και στεγνή ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών) σε μια πληθώρα περιστάσεων και για αμέτρητα outfit (είτε με πιο ροκ χαρακτήρα, είτε ρομαντικά, είτε avant garde, είτε μίνιμαλ).

Φέτος, όπως και πέρυσι (και πρόπερσι και ούτω καθεξής), ένα από τα πιο evergreen κομμάτια της ντουλάπας σου, το μποτάκι ξαναβγαίνει περήφανα από τη χειμερινή παπουτσοθήκη και συνεχίζει να δείχνει τη fashion δυναμική του, δίνοντας σε κάθε μας λουκ το χαρακτήρα που εμείς επιλέγουμε κάθε φορά.

Είτε φλατ, είτε με τακούνι, είτε σε διαχρονικό μαύρο χρώμα, είτε σε καφέ πιο country στιλ, είτε λευκό που, φέτος, είναι τεράστια τάση στα παπούτσια, είτε ασημί (!), το μποτάκι -αυτός ο αίλουρος του στιλ- είναι εκεί για να «αγκαλιάσει» και να χαρίσει προσωπικότητα σε κάθε outfit, χωρίς να λογαριάζει από κρύο ή δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Δείτε δέκα διαφορετικούς συνδυασμούς με ankle boots στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ankle boots μόδα γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ