Ρωσία: Εκκενώθηκαν τα γραφεία εταιρείας -Μετά από τηλεφώνημα για βόμβα - iefimerida.gr

Ρωσία: Εκκενώθηκαν τα γραφεία εταιρείας -Μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Εκκενώθηκαν τα γραφεία της εταιρείας Yandex -Επειτα από τηλεφώνημα για βόμβα/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε στα γραφεία της γνωστής ρωσικής εταιρείας διαδικτυακών υπηρεσιών Yandex, όταν άγνωστος τηλεφώνησε για βόμβα.

Αμεσα από τα γραφεία απομακρύνθηκαν περίπου 3.000 άνθρωποι ενώ επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και των πρώτων βοηθειών, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Tass.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, που επικαλείται πληροφορίες από τις αρχές, άγνωστος τηλεφώνησε και προειδοποίησε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας αρκέστηκε να πει ότι το προσωπικό άρχισε να απομακρύνεται από τα γραφεία με την ενεργοποίηση του συναγερμού πυρκαγιάς.

Νωρίτερα τα γραφεία της εταιρείας Yandex, είχε επισκεφθεί ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, στον οποίο παρουσίασαν το νέο αυτοκίνητο που κατασκεύασε η εταιρεία το οποίο κινείται χωρίς οδηγό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ Πούτιν εκκένωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ