Κύπελλο Ελλάδος: Ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, νίκες για Τρίκαλα-Κισσαμικό [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, νίκες για Τρίκαλα-Κισσαμικό [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στη Νέα Σμύρνη για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας, τρεις ημέρες μετά το μεταξύ τους ματς που έληξε με ίδιο αποτέλεσμα και σκορ για τη Super League.

Για τους γηπεδούχους στο 21' ο Σπιριντόνοβιτς έκανε το 1-0, αλλά ο ΠΑΣ ισοφάρισε για το τελικό 1-1 στο 84' με τον Γιάκο.

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ξύδα στο 65', ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε με σκορ 1-0 του Αχαρναϊκού στα Περιβόλια, για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Χαμένο πέναλτι με τον Μπεκατώρο για τους φιλοξενούμενους στο 83'.

Τα Τρίκαλα πραγματοποίησαν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού νίκησαν με 3-1 τη Σπάρτη μέσα στην πρωτεύουσα της Λακωνίας για την πρεμιέρα του 4ου ομίλου. Στο 2' ο Τσίπρας έκανε το 0-1, αλλά ο Ράνος στο 37' ισοφάρισε. Τελικά το διπλό έκαναν ο Γκόλιας στο 62' και ο Σιαλμάς στο 87'.

ΓΚΟΛ


Πανιώνιος - Γιάννενα 1-0 από dnaofsports-gr


Πανιώνιος - Γιάννενα 1-1 από dnaofsports-gr


Κισσαμικός - Αχαρναϊκός 1 - 0 από dnaofsports-gr


Σπάρτη - Τρίκαλα 0-1 από dnaofsports-gr


Σπάρτη - Τρίκαλα 1-1 από dnaofsports-gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ