Ναδάλ κατά της απόσχισης: «Δε μπορώ να φανταστώ την Ισπανία χωρίς την Καταλονία» - iefimerida.gr

Ναδάλ κατά της απόσχισης: «Δε μπορώ να φανταστώ την Ισπανία χωρίς την Καταλονία»

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέση για το δημοψήφισμα στην Ισπανία που γίνεται για την απόσχιση της Καταλονίας πήρε ο Ράφα Ναδάλ.

Ο Ισπανός τενίστας και Νο1 στον κόσμο τοποθετήθηκε για ακόμη μια φορά για το σημαντικό αυτό θέμα στην πατρίδα του, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Laver Cup στην Πράγα.

«Δε μπορώ να φανταστώ την Ισπανία χωρίς την Καταλονία και την Καταλονία χωρίς την Ισπανία. Δε θέλω να το δω αυτό. Αλλά είναι κάτι που μπορεί να συμβεί» σημείωσε ο Ισπανός σούπερ σταρ του τένις.

Ο Ναδάλ που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μαγιόρκα σημείωσε ότι αγαπάει την Καταλονία και θα ήθελε να δει τις δύο πλευρές να συζητούν σοβαρά για το ζήτημα της απόσχισης και να βρουν μια λύση. Ακόμη θεωρεί ότι αυτή είναι μια άποψη που έχουν πολλοί Ισπανοί. «Δεν θέλουμε καυγάδες, δε θέλουμε προβλήματα, πιστεύω ότι είμαστε καλύτερα ενωμένοι και δυνατοί» κατέληξε ο νικητής του φετινού US Open.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ