Ο Γ. Μανιάτης κατέθεσε τις υπογραφές για την υποψηφιότητά του - iefimerida.gr

Ο Γ. Μανιάτης κατέθεσε τις υπογραφές για την υποψηφιότητά του

Ο Γιάννης Μανιάτης κατέθεσε τις απαιτούμενες υπογραφές για την υποψηφιότητά του -Φωτογραφία:EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών για την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς κατέθεσε ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Νίκο Αλιβιζάτο τον ενημερώνει ότι κατέθεσε 1.250 υπογραφές από όλες τις περιοχές της χώρας, οι οποίες έχουν ταξινομηθεί ανά περιφέρεια. Για όλες τις περιφέρειες της χώρας ο αριθμός των υπογραφών υπερβαίνει τον αριθμό των 50. Επιπλέον κατέθεσε υπογραφές από Έλληνες του εξωτερικού.

Ο Γ. Μανιάτης εξέφρασε παράλληλα την εμπιστοσύνη του στην επιτροπή για την τελική επίλυση όλων των τεχνικών θεμάτων για μια διαφανή διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι για να ανακηρυχθεί κάποιος επισήμως υποψήφιος για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, απαιτούνται 1.000 υπογραφές από 7 διαφορετικές περιφέρειες.

Η επιστολή Μανιάτη:

Ο Γ. Μανιάτης κατέθεσε τις υπογραφές για την υποψηφιότητά του  | iefimerida.gr 0

Κατέθεσε τις υπογραφές και ο Απόστολος Πόντας

Ο Γ. Μανιάτης κατέθεσε τις υπογραφές για την υποψηφιότητά του  | iefimerida.gr 1

Τις υπογραφές που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά του κατέθεσε και ο Απόστολος Πόντας.

Νωρίτερα, την Πέμπτη αντιπροσωπεία που στηρίζει την υποψηφιότητα του Α. Πόντα επισκέφθηκε το γραφείο του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ), κ. Νίκου Αλιβιζάτου, και κατέθεσε τις υπογραφές που συλλέχθηκαν.

Aπό το γραφείο Τύπου του υποψήφιου για την πρεδρία σημειώνουν ότι υπερκαλύφθηκε τόσο ο αριθμός των υπογραφών που είχε τεθεί ως όριο όσο και ο αριθμός των περιφερειών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ