Ανελέητο bullying κατά της Μελάνια, με αφορμή ομιλία της για το... bullying - iefimerida.gr

Ανελέητο bullying κατά της Μελάνια, με αφορμή ομιλία της για το... bullying

Susan Walsh Source: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα ιντερνετικού bullying έχει πέσει από χθες η πρώτη κυρία των ΗΠΑ μετά την ομιλία της κατά του διαδικτιακού εκφοβισμού.

Η Μελάνια Τραμπ ανέφερε πως η αντιμετώπιση του διαδικτυακού εκφοβισμού αποτελεί μια από τις άμεσες προτεραιότητές της κατά την παραμονή της στον Λευκό Οίκο.

«Κανένα παιδί δεν θα πρέπει να αισθάνεται ποτέ πεινασμένο, φοβισμένο, τρομοκρατημένο, εκφοβισμένο, απομονωμένο ή τρομαγμένο», δήλωσε χθες η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών κατά την ομιλία της στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών προτρέποντας για δράση.

Μεγάλη ωστόσο ήταν η μερίδα των χρηστών των κοινωνικών δικτύων που προτίμησε να αγνοήσει το μήνυμά της και να εστιάσει στην επιλογή του ρούχου της, ενός ογκώδους ροζ φορέματος, η τιμή του οποίου εκτιμάται στα $3.000. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να την παρομοιάσουν με τo κορίτσι από το Willy Wonka.

In addition to an inflated ego, Donald Trump now has an inflated wife. #FLOTUS
Melania Trump pic.twitter.com/JIMRtfY6A8

Άλλοι επικεντρώθηκαν πάντως στην ομιλία σχολιάζοντας ειρωνικά το περιεχόμενό της: «Πρέπει να διδάξουμε το κάθε παιδί τις αξίες της ενσυναίσθησης και της επικοινωνίας που είναι ο πυρήνας της ευγένειας, της ακεραιότητας και της κατανόησης που μπορούν να διδαχθούν μόνο μέσα από το προσωπικό μας παράδειγμα», δήλωνε χθες η κυρία Τραμπ με το διαδίκτυο να σχολιάζει πως τις νουθεσίες αυτές θα πρέπει να τις απευθύνει πρώτα πρώτα στον σύζυγό της, ο οποίος έχει κατηγορηθεί ότι συχνά εκφοβίζει τους αντιπάλους του μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media.

Melania Trump's United Nations speech preached about setting an example for our children and preventing bullying…

Start with your husband pic.twitter.com/Lq3u2eGoic

Κάποιοι μάλιστα από αυτούς τη συμβουλεύουν να αλλάξει τον κωδικό WiFi του συζύγου της ώστε να μην έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

"Change Donald's WiFi password": Twitter responds to Melania Trump’s anti-bullying UN speech … pic.twitter.com/o4XrajLrxr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ